Over ons

Samenwerking

Samenwerking tussen Enno Ploem en Saskia Augustin

Shiptim is een samenwerkingsverband tussen Enno en Saskia en houdt zich bezig met de verkoop, marketing en distributie van producten voor het onderhoud en renovaties van teakdekken en bootvloeren.
Na jarenlang samengewerkt te hebben bij een van de oudste houthandels van Nederland werd het idee geboren om samen te gaan werken.

Enno heeft een succesvol bedrijf DMPT (Dutch Marine Plywood & Timber) en is gespecialiseerd in jachtbouw en het begeleiden van projecten met o.a. Hollands hout. Saskia heeft na de houthandel gewerkt in de Marketing & Sales en heeft Shiptim opgericht. Samen vullen zij elkaar perfect aan en kunnen zich daardoor breed inzetten voor u als klant.

Producten zijn te koop op de volgende websites: www.deknadenrubber.nl ,www.bootvloeren.nl en nautickurk.nl. Daarnaast voeren zij het product portfolio voor het gerenommeerde bedrijf Teakdecking Systems.
Ook zijn zij distributeur voor Nautikflor scheepsvloeren en Nuteak synthetische scheepsdekken, alternatief voor Teak.

U kunt bij Shiptim terecht voor producten voor teakdekken en de vloer voor uw boot, maar ook als u een distributeur zoekt voor uw product. Door hun grote netwerk en partnerbedrijven beschikken zij over een groot klant- en relatiebestand die wellicht aansluit op uw doelgroep. Zij zorgen ervoor dat uw product professioneel op de markt wordt gezet met de juiste begeleiding!

 

LinkedIn

logo-deknadenrubber.nl
boot vloeren
logo-nautickurk